Válassz ládát méret alapján!

Elérhető a webshopunkban az Apple Pay & Google Pay

ApplePay GooglePay

 

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Dobozrendelő blog

Termékeinknél használt műanyagok

dobozrendelo.hu
dobozrendelo.hu
1999.11.30 00:00
Termékeinknél használt műanyagok

 NAGY SŰRŰSÉGŰ POLIETILÉN
(HDPE)

A HDPE az egyik legellenállóbb hőre lágyuló anyagok, még a savakkal, oldószerekkel, valamint alacsony és magas hőmérsékletnek (tartomány: a -40°C és +80°C között).

 

 

KIS SŰRŰSÉGŰ POLIETILÉN
(LDPE)

Ez egy erősebb, rugalmas és áttetsző műanyagfajta

 

 

NAGY ÜTÉSÁLLÓSÁGÚ POLISZTIROL (PS)

A nagy ütésállóságú polisztirol az egyik a leggyakrabban gyártott polimer világszerte, üvegszerű textúrájú, és mindenféle anyaghoz használják. Strapabíró és rendkívül ellenálló az ütődésekkel szemben, valamint alacsony és magas hőmérsékletnek (tartomány: -20 és 60 ºC között).

 

POLIPROPILÉN (PP)

A PP hőre lágyuló kopolimer, rendkívül ellenállós savakkal és lúgokkal szemben.
Rugalmas és kiváló ütésállósági jellemzőkkel rendelkezik. A felület zsugorodással és keményedéssel szemben ellenáll. Alkalmazható ahol a magas hőmérsékletekkel szembeni ellenállásra van szükség. (20°C-tól +90°C-ig.)

 

AKRINITRIL-BUTADIÉN-SZTIROL (ABS)

Az ABS egy olyan anyag, amely kiváló szerkezeti tulajdonságokkal (ütésállóság) és mechanikai tulajdonságokkal (könnyű megmunkálhatóság és méretstabilitás) rendelkezik. Nagy merevség. Jó ütésállóság, még alacsony hőmérsékleten is. Jó szigetelési tulajdonság. Jó kopásállóság és deformációval szembeni ellenállás jellemzi. Kiváló felület megjelenés.